Over ons

 

Natuurlijk wil ik me graag voorstellen: Ik ben Jeanneke van Hoof-Biemans en woon samen met mijn man en onze honden in het mooie Chaam, vlakbij Breda.  Een heerlijke bosrijke omgeving, waar wij gelukkig vertoeven met onze Tibetaantjes. Wij wonen vlak tegen het bos aan, waardoor we dagelijks heerlijke wandelingen kunnen maken. Ik ben me nog niet zo heel lang geleden, ongeveer in 2002,  in het ras gaan verdiepen en nadat ik verschillende boeken had gelezen en de Tibetaanse Spaniel in het echt tegenkwam, wist ik dat dit mijn favoriete ras was. We hebben ons toen ge´nformeerd bij verschillende fokkers en namen toen ons eerste meisje in huis...onze Lady Lin.  Al snel bleek dat er bij mij een soort van passie ontstond voor het ras.  Ik was inmiddels ook gaan showen met Lady Lin, wat haar en mij goed afging. Daarom besloten we om een tweede Tibetaantje in huis te nemen en dit werd onze Dikyi....een heerlijk ventje.  Inmiddels hebben we meerdere Tibetaanse Spaniels en binnenkort zal er weer "gezinsuitbreiding" komen.  U ontmoet ze allemaal op deze site.An-Sja-Lin v.'t Snijdershofke

Daarnaast hebben we ook een kennelnaam, zodat al onze honden te herkennen zijn aan "Van 't Snijdershofke".  Deze naam hebben we afgeleid van onze buurt. Bij iedereen in Chaam is onze buurt beter bekend als "Snijders", waardoor we het heel toepasselijk vonden om dit in onze kennelnaam te vernoemen.

Als onze tibetaantjes worden gecontroleerd op oogproblemen en gewrichtsafwijkingen. Verder krijgen ze een algehele gezondheidscheck, omdat het voor mij belangrijk is zo gezond mogelijk te fokken.
Ik ga met mijn hondjes
naar tentoonstellingen, waaraan ik altijd veel plezier beleef. U kunt onze showresultaten zien op de pagina 'show'. Want na gezondheid komt ook schoonheid en karakter aan de orde.

Al onze pups worden verkocht met  een stamboom van de Raad van Beheer (FCI) .

De Raad van Beheer hanteert  kynologische regels omtrent het fokbeleid, waaraan wij ook voldoen. Voor een kijkje op de site van de Raad van Beheer gaat u naar de volgende link: kennelclub

Ik hoop dat u veel plezier beleeft aan onze website, en mocht u vrijblijvend informatie willen omtrent het ras, beschikbare pups of beplande nestjes, dan kunt u me altijd even bellen of mailen.

Groeten, Jeanneke